1. Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga si zaharul si si se rastoarna peste faina. 2. Se framinta cu putere (la viteza maxima) pina se despri1. Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga si zaharul si si se rastoarna peste faina. 2. Se framinta cu putere (la viteza maxima) pina se desprinde de vas.3. Am uns cu ulei de masline un vas in care am pus aluatul la dospit.

Dupa vreo ora (cind se dubleaza volumul) l-a scos pe masa infainata. Nu se mai lucreaza aluatul.4. Mi-am uns miinile cu ulei si l-am intins (e foarte elastic si plin de bule). Am pus pe brinza sfarimata.5. Am indoit apoi aluatul si l-am aruncat in tava unsa si ea cu putin ulei. Am facut si citeva gauri si l-am mai lasat la crescut vreo juma de ora.6. Dupa jumate de ora am mai lucrat nitel la gauri, am pus ulei in ele, am presarat rozmarin si sare si gata de cuptor.7. Am copt la 175 grade cca 35 de min, pina se rumeneste frumos.

Pofta buna!Reteta Focaccia cu brinza feta si rozmarin a fost propusa de shumaila pe forum reteteAlte retete cu branza feta gasiti aici: PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA, TARTA CU BRANZA FETA,CEAPA ROSIE SI MASLINE, Salata cu Feta si piersici pe grill .