Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu,sare,piper, dafin... Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie,rosmarin,oregan,busuioc,timo). Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade. Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand. L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu,sare,piper, dafin... Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie,rosmarin,oregan,busuioc,timo). Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade. Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand. L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.