Deoarece nu am folosit ulei deloc, am gatit tot timpul cu capac, folosindu-ma de sucul lasat de carne si legume. Carnea se taie cuburi, se amesteca cu cimbru si se pune in tigaia de teflon, pe foc mic, pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa taiata rondele si dupa ce se inmoaie, se pune ficatul taiat cuburi mari. Se inabusa timp de 7-8 minute. Intre timp, se curata rosiile de coaja, se taie felii si se adauga peste carne. Se potriveste de sare si piper, se pune ghimbirul si batonul de scortisoara. Se fierbe totul aprox. 10 minute pana cand sosul scade si capata consistenta. Se stinge focul, se scoate batonul de scortisoara si se presara cu patrunjel verde, tocat.

Deoarece nu am folosit ulei deloc, am gatit tot timpul cu capac, folosindu-ma de sucul lasat de carne si legume. Carnea se taie cuburi, se amesteca cu cimbru si se pune in tigaia de teflon, pe foc mic, pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa taiata rondele si dupa ce se inmoaie, se pune ficatul taiat cuburi mari. Se inabusa timp de 7-8 minute. Intre timp, se curata rosiile de coaja, se taie felii si se adauga peste carne. Se potriveste de sare si piper, se pune ghimbirul si batonul de scortisoara. Se fierbe totul aprox. 10 minute pana cand sosul scade si capata consistenta. Se stinge focul, se scoate batonul de scortisoara si se presara cu patrunjel verde, tocat. Se serveste cu mamaliga si salata de varza cu rosii. POFTA BUNA!