Parjolim inca odata unghiile de porc apoi le spalam si le taiem in jumate. Fiecare jumatate o vom taia din nou in jumatete. Burta prefiarta, intotdeauna o pun sa dea cateva clocote in apa cu sare, foi de dafin, usturoi, otet, apoi o strecor si o spal bine sub jet de apa si o las la stors pana ii vine randul la folosire. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit pe cele 2 linguri de untura incinsa. Adaugam ardeiul gras (daca nu aveti puteti folosi pasta de gogosari sau chiar sa renuntati la el) si peste punem unghiile portionate, Condimentam cu sare, piper, gulyas (sau boia ) si le calim impreuna circa 10 minute. Punem apa peste sa fie acoperite bine unghiile, adaugati si 2 frunze de dafin si le lasati sub capac, la foc mic pana unghiile sunt fierte (eu am facut in oala cu presiune si in decurs de 35 minute au fost fierte), daca mai e nevoie mai adaugati apa. Cand unghiile sunt fierte adaugam burta prefiarta si feliata la aceasta tocanita si completam apa cat sa acopere totul un pic. Adaugam cateii de usturoi feliati si ardeiul iute lasand sa fiarba la foc mic totul pana scade apa si obtinem un sos mai grosut. Cine doreste poate sa puna si un pic de patrunjel verde chiar la sfarsit. Se serveste cu cartofi natur sau cu paine proaspata. Pofta Buna!Parjolim inca odata unghiile de porc apoi le spalam si le taiem in jumate. Fiecare jumatate o vom taia din nou in jumatete. Burta prefiarta, intotdeauna o pun sa dea cateva clocote in apa cu sare, foi de dafin, usturoi, otet, apoi o strecor si o spal bine sub jet de apa si o las la stors pana ii vine randul la folosire. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit pe cele 2 linguri de untura incinsa. Adaugam ardeiul gras (daca nu aveti puteti folosi pasta de gogosari sau chiar sa renuntati la el) si peste punem unghiile portionate, Condimentam cu sare, piper, gulyas (sau boia ) si le calim impreuna circa 10 minute. Punem apa peste sa fie acoperite bine unghiile, adaugati si 2 frunze de dafin si le lasati sub capac, la foc mic pana unghiile sunt fierte (eu am facut in oala cu presiune si in decurs de 35 minute au fost fierte), daca mai e nevoie mai adaugati apa. Cand unghiile sunt fierte adaugam burta prefiarta si feliata la aceasta tocanita si completam apa cat sa acopere totul un pic. Adaugam cateii de usturoi feliati si ardeiul iute lasand sa fiarba la foc mic totul pana scade apa si obtinem un sos mai grosut. Cine doreste poate sa puna si un pic de patrunjel verde chiar la sfarsit. Se serveste cu cartofi natur sau cu paine proaspata. Pofta Buna!