Acum ca Zmeii cei mici sunt plecati in deplasare pot sa prepar si eu o ciulama din maruntaie de pui;) Nu este o reteta spectaculoasa, dar va asigur ca e super savuroasa!Ceapa si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece si se pun la fiert, impreuna cu maruntaiele de pui, la foc mediu, cca. 20 minute semiacoperit, in apa rece, putin sarata, asezonata cu foaie de dafin si enibaharul. Apoi se strecoara, atentie zeama se pastreaza;) Maruntaiele se toaca marunt, eu am folosit robotul :D, se pun la foc mediu cu putina apa. Pentru obtinerea sosului, faina se omogenizeaza cu zeama strecurata, obtinuta la fierberea maruntaielor si a legumelor, apoi se adauga in amestecul de mai sus, se asezoneaza de sare si piper. Ciulamaua se serveste fierbinte cu paine sau mamaliga, alaturi de castraveti murati de vara. Spor si pofta buna! ;)