Se face curat in frigider dupa sarbatori, se aduna branzeturile ramase in cutii, eventuale carnuri, cartofi fierti si se dau la cuptor. O masa delicioasa...

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa cu sare. Cand furculita intra usor in cartofi inseamna ca sunt fierti. Se arunca apa, se pune apa cat mai rece peste ei, se lasa cateva minute si se curata de coaja. Muschiuletul si rulada de porc se taie cubulete.

Intre timp pregatim amestecul de branzeturi: branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugam crema de branza, smantana, iaurtul, ouale si amestecam. Cartofii curatati, ii taiem in cuburi, ii condimentam cu sare si piper, o lingura de ulei de masline si ii amestecam. Pregatim un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline sau unt. Amestecam cartofii cu branzeturile si carnurile,le punem in vas, deasupra presaram cascaval ras pt gratin si putin piper proaspat macinat. Dam vasul la cuptorul incins la 170 grade pt 20 minute. Noi am servit cu muraturi.

Pofta buna!!!