Dragii mei azi am pregatit acest fel de mincare,pe care nu la-m facut tare de mult si parca-mi era dor .. Este buna tareSe toaca varza marunt si se spala bine,ceapa se curata se spala si se toaca,costita se taie fisiute si se prajeste.

Orezul se spala bine in citeva ape, se lasa la inmuiat .

Apoi intr-o cratita punem uleiul se adauga ceapa tocata se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga varza tocata se mai lasa 5 min,sa se caleasca cu ceapa, dupa care se adauga apa fierbinte.

Se potriveste de sare,vegeta, piper.

Se adauga cimbrul si foaia de dafin si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cind este aproape fiarta se adauga costita prajita si orezul, lasam sa fiarba la foc mic in continuare pina orezul isi mareste volumul . Oprim focul si asezonam cu patrunjel verde . Un fel de mincare satios si gustos . Vi-l recomand cu caldura, sunt sigura ca o sa va placa .. Pofta buna!Cine doreste poate adauga linga si cartofi natur Se poate folosi, smintina si ardei iute Eu am ales varianta simpla