Pentru ca se apropie Pastele si nu toata lumea prefera drobul din miel, m-am gandit sa va ofer o varianta cu ficatei de pui si ciuperci.

Spalati ficateii, ii lasati la scurs intr-o strecuratoare (ii puteti tine in lapte pentru o ora daca aveti timp, ca eu nu am avut), ii taiati marunt si ii puneti la calit in cele 3 linguri de ulei si lingura cu unt. Dupa 10 minute adaugati si ciupercile maruntite si mai lasati pe foc 5 minute. Potriviti gustul cu sare si piper si dati deoparte la racit. Intre timp taiati cat mai marunt ceapa verde, mararul si patrunjelul. Cand compozitia s-a racit, adaugati verdeturile si cele 4 oua batute separat.

Incalziti cuptorul, puneti compozitia pentru drob intr-un vas de yena sau o forma de silicon ca cea pentru cozonac, ornati drobul cu felii de ciuperci pe toata suprafata si lasati la copt pentru 40 minute la foc mediu.

Cand s-a copt, il scoateti din cuptor, il lasati la racit apoi il scoateti din forma si il serviti.

Pofta buna!!!