Fierbeti o mamaliga mai tare. Ungeti un vas termorezistent cu unt (din belsug). Amestecati mamaliga calda cu aceiasi cantitate de branza si asezati amestecul in vasul termorezistent. Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca sa nu se prinda de mamaliga), faceti adancituri in care puneti putin unt si spargeti cate un ou. Presarati cu sare si condimente ouale si dati la cuptor pana se incheaga albusul. Se serveste calda, cu smantana sau mai dietetic cu salata de castraveti cu iaurt! Pofta buna!Fierbeti o mamaliga mai tare. Ungeti un vas termorezistent cu unt (din belsug). Amestecati mamaliga calda cu aceiasi cantitate de branza si asezati amestecul in vasul termorezistent. Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca sa nu se prinda de mamaliga), faceti adancituri in care puneti putin unt si spargeti cate un ou. Presarati cu sare si condimente ouale si dati la cuptor pana se incheaga albusul. Se serveste calda, cu smantana sau mai dietetic cu salata de castraveti cu iaurt! Pofta buna!