Sotia mea m-a rugat sa vizitam pentru 2 zile municipiul Timisoara din Judetul Timis pentru a revedea cele mai importante obiective turistice, pentru ca mai fusesem cu cativa ani in urma.

Asa ca am fost de acord cu aceasta vizita, am plecat a doua dimineata, desigur cu masina persoanala, iar dupa cateva ore bune am ajuns in oras, se schimbase foarte mult orasul de cand nu l-am mai vazut. Am ales prima data sa mancam la un restaurant, deoarece nu mancasem deloc, iar dupa ce am terminat de mancat am mai stat putin si am mers direct in centrul orasului, mai exact la cunoscuta Opera. Locul era splendid, reabilitat, iar in fata Operei, la cam vreo 200-300 metri se intalnea vechea catedrala, intre acestea doua, fiind un parculet ornamentan foarte frumos, cel mai mult imi placuse de formele dese si rotunde ale unor braduti, semanand foarte mult cu niste mingi gigantice verzi.

Daca tot am fost in zona, am intrebat niste localnici ce hoteluri sunt prin zona la un pret cat mai mic, iar ei mi-au recomandat Hotelul Euro care are o locatie convenabila la aproape 2 km de noi, adica de centru si la 5 km fiind de Gara de Nord, asa ca ne-am indreptat spre acesta, fiind un pic suparati de traficul imens din oras, insa am ajuns la hotel, de care am dat de un personal foarte amabil, intrebandu-ne cu ce ne pot ajuta, le-am zis ca suntem intr-o vizita de 2 zile si avem nevoie sa ne cazam pentru o noapte, de aceea ne-au recomandat o camera spatioasa cu pat dublu la un pret de 160 lei, eram de acord si eu si sotia cu pretul, ulterior ne-au condus la acea camera, fiind placut suprinsi de interiorul bine amenajat si curat in acelasi timp.

Facusem rezervarea si ne-am mai plimbat prin oras pana seara, cei de la hotel ne-au spus ca o sa avem inclus si micul dejun in acelasi pret, ceea ce ne-a bucurat foarte mult, pentru ca nu mai trebuia sa mai dam bani pe mancare, dimineata, a doua zi.

Pot sa spun ca m-am simtit foarte bine, cat si sotia mea, am dormit mult mai confortabil ca acasa, avand toate conditiile necesare, alaturi de un personal foarte amabil care ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie.

Acest hotel se afla in cartierul academic, de afaceri si divertisment, fiind in apropiere de catedrala, de Opera si de mai multe atractii interesante.

In apropierea acestui hotel exista diferite restaurante, cluburi si cazinouri. De asemenea, in zona exista un centru spa si unul de fitness.

Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: Fabrica de Bere Timisoreana (0,5 km), The Queen Mary Park (0,5 km), Sinagoga din Fabric (0,6 km), Millennium Church (0,7 km) si Piata Traian (0,9 km).


Cele mai populare puncte de atractie din apropiere sunt: Bastionul Theresia (1 km), Domul Romano-Catolic Sfantul Gheorghe (1,4 km), Catedrala Metropolitana din Timisoara (1,5 km), Iulius Mall Timisoara (2,1 km) si Termalum Spa (2,4 km).


Ce parere aveti de acest hotel?