Se spala garizii si se pun intr-o tava pyrex, rezistenta la cuptor. Se prajeste ceapa in uleiul de masline pana cand devine transparenta. Se adauga cutia cu rosii in bulion (rosiile taiate cubulete in prealabil), usturoiul pisat, piper, sare, zaharul si putina apa. Se tine pe foc 20 minute. Se aseaza apoi sosul peste garizi. Deasupra se pun bucatile de feta si...sa nu uitam si de frunza de dafin care se pune printre garizi. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se intoduce la cuptor (temperatura medie). Dupa aprox. 20 min se scoate folia de aluminiu si se mai lasa pana mai scade sosul si se rumenesc putin branza si garizii. Pofta buna!Se spala garizii si se pun intr-o tava pyrex, rezistenta la cuptor. Se prajeste ceapa in uleiul de masline pana cand devine transparenta. Se adauga cutia cu rosii in bulion (rosiile taiate cubulete in prealabil), usturoiul pisat, piper, sare, zaharul si putina apa. Se tine pe foc 20 minute. Se aseaza apoi sosul peste garizi. Deasupra se pun bucatile de feta si...sa nu uitam si de frunza de dafin care se pune printre garizi. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se intoduce la cuptor (temperatura medie). Dupa aprox. 20 min se scoate folia de aluminiu si se mai lasa pana mai scade sosul si se rumenesc putin branza si garizii. Pofta buna!