Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtir, care se presara cu putina dare. Peste cca 15 min. se sterg cu hartie absorbanta. -Se curata fasolea, se spala, se rupe in bucati de cca 5 cm sui se oparaeste. -Se rade telemeau, urda ( daca este branza de vaca se zdrobeste cu furculita). Se amesteca toate cu 3 oua si cu mararul tocat marunt sicu fasolea scursa. -Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet ( eu nu am facut-o si a functionat! ) -Se pune un strat de rondele de dovlecei, se toarna peste ei amestecul de branza si fasole, se netezeste si se acopera cu rondele de dovlecei. -Se bate bine oul ramas si se repartizeaza uniform-cu pensula -peste dovlecei. -Se orneaza cu felii de rosie -Se coace in cuptorul preincalzit cca 50min. la 200 gr. C. -Se portioneaza dupa ce s-a racit putin.

Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtir, care se presara cu putina dare. Peste cca 15 min. se sterg cu hartie absorbanta. -Se curata fasolea, se spala, se rupe in bucati de cca 5 cm sui se oparaeste. -Se rade telemeau, urda ( daca este branza de vaca se zdrobeste cu furculita). Se amesteca toate cu 3 oua si cu mararul tocat marunt sicu fasolea scursa. -Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet ( eu nu am facut-o si a functionat! ) -Se pune un strat de rondele de dovlecei, se toarna peste ei amestecul de branza si fasole, se netezeste si se acopera cu rondele de dovlecei. -Se bate bine oul ramas si se repartizeaza uniform-cu pensula -peste dovlecei. -Se orneaza cu felii de rosie -Se coace in cuptorul preincalzit cca 50min. la 200 gr. C. -Se portioneaza dupa ce s-a racit putin.