Dr. Mako și Sorina Bică ne dau bilete pentru o călătorie de vis spre copilărie, acea perioadă pe care, cu siguranță, nu o vom uita niciodată.Piesa „Sweet Tattoo”, lansata de Voices Media, ne introduce într-o lume minunată și cu ajutorul lui Alex Marica, cel care s-a ocupat de regia videoclipului, rezultatul este unul plin de optimism și veselie.„Întotdeauna mi-au placut acordurile de chitară în contextul muzicii house. Când am auzit timbrul deosebit al Sorinei Bică mi-am dat seama că putem dezvolta împreună o temă cu chitară ciupită în stilul "country-music", mergând către un refren ușor de fredonat, ca un cântec de copii. Așa a apărut "lalala"-ul copiilor din piesă, pe care sperăm să îl cântați odată cu noi. Mulțumesc Voices Media pentru pentru clipul minunat și pentru susținerea acestui proiect!”, a spus Dr. Mako.„Piesa “Sweet tattoo” evidențiază cele două elemente esențiale ale vieții, “copilăria” și “iubirea”. Acestea sunt puse într-un context actual și anume deep house. Prin colaborarea cu Dr. Mako am avut șansa să descopăr și să arăt o altă latură a vocii mele. Multumesc, Dr. Mako și Voices Media pentru frumoasa colaborare!”, spune frumoasa Sorina Bică.Despre Dr. Mako ați auzit prima dată în anul 2012, când lansa oficial primele lui single-uri dance - „Alive”, „Fly Around Me” și „You & Me”, împreună cu Bladi, piese ce au avut un real succes în Spania, fiind populare la mai multe posturi de radio din Costa del Sol (La Mega Radio, Radio Planeta, Radio Galicia, etc).

Alin Macovei, alias Dr. Mako, compozitor și producător român, s-a făcut remarcat prin colaborarea din 2014 cu Oana Radu și Eli, lansând hitul național „Tu”, care a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistul a colaborat cu mai multe tinere talentate de la emisiunea-concurs, „Vocea României”, alături de care a avut succes: Oana Radu („Tu”, „Ea a fost prima”, „Dragostea-i nebună”, „Stai”), Ramona Nerra („Sorry”, „Let's just dance”), Alina Statie („Luna”, „My kiss”).Vă întrebați cine este Sorina Bică? Vă spunem noi! Este o tânără din Craiova, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din 2012, când începea să învețe frumoasele acorduri ale chitarei, pe care, timp de un an, le-a pus în practică, ca, mai apoi, să ia lecții de canto.

Încă din 2015, cântăreața face parte din trupa de cover, MashUp Band, alături de care, în anul 2020, a participat la Românii au Talent.

În 2016, artista a simțit că este timpul să-și încerce „norocul” la Vocea României, dar, cu toate că nu a reușit să treacă de blind-uri, nu s-a lăsat descurajată și doi ani mai târziu a revenit ca să facă trei din patru antrenori să se întoarcă și astfel a ajuns până în etapele live.

„Hai, vino iar în gara noastră mică” din etapa live de pe 1 decembrie, interpretată la vremea aceea de către Sorina, s-a clasat pe locul 27 în trending România pe YouTube, fapt ce a dovedit că reușise ceea ce-și propusese și anume să transmită emoție celor de acasă, chiar dacă nu mersese mai departe în concurs.