Am achizitionat recent un joc de pe platform Steam, mai exact PlayerUnknown’s Battlegrounds, pentru ca majoritatea prietenilor mei il joaca si ii vad discutand doar pe tema aceasta, ceea ce m-a motivat sa-l achizitionez si eu.

Acest joc, PlayerUnknown’s Battlegrounds l-am cumparat la pretul de 30 euro, ceea ce nu mi se pare asa mult, tinand cont ca este un joc cu grafica foarte buna, insa sa fiu sincer nu stiu foarte multe lucruri in jocul acesta, deoarece inca sunt incepator si acest joc se invata foarte greu, pentru ca face parte din categoria jocurilor shooter, dar se poate juca atat first person, cat si third person, varianta a doua jucand-o eu pentru ca pot orienta camera dupa obstacole, vazandu-i pe adversari.

Dupa parerea mea, este un joc cu un gameplay foarte fain si merita toti banii. Mi se pare interesanta idea cand 100 jucatori sunt aruncati dintr-un avion pe o insula, in care fiecare jucator se duce intr-o parte a insulei pentru a gasi arme sau echipamente pentru a avea un avantaj in fata adversarilor care probabil nu au gasit nimic, de aceea trebuie sa gandesti bine in ce parte sa te duci, mai precis sa nu te duci in zone aglomerate. Scopul jocului este ca ultimul supravietuitor castiga, de aceea uneori nu este necesar doar sa te bati, ci si sa pandesti/campezi pentru a se reduce din jucatorii care deja se bat si ulterior mor, dar trebuie sa se tina cont si de radar, deoarece harta se restrange, iar cei care raman in urma sunt potentialele victime sau chiar pot muri.

Eu de cele mai multe ori joc in echipa cu niste prieteni, care ma intruiesc in perioada aceasta, cand sunt inca incepator, dar totusi jocul se invata in timp.

Jucatorii se pot deplasa foarte usor pe apa cu ajutorul barcii sau pe sol cu masinile, iar un model de masina fiind vechea dacie berlina romaneasca, motivandu-ma si mai mult sa joc PUBG (PlayerUnknow Battlegrounds).

Jocul in sine este foarte interesant, te poti ascunde in case, dupa obstacole pentru a nu te vedea adversarii. Este posibilitatea de a sta in diferite pozitii pentru a fi vazut mult mai greu, precum a sta pe burta, mergand prin iarba si cu siguranta nimeni nu va vedea absolut nimic.

Probabil voi face si livestream-uri pe YouTube cu acest joc, deoarece am un calculator destul de bun si am posibilitatea de a face transmisiuni live la o calitate excelenta, insa asta se va intampla dupa ce voi invata in profunzime jocul.

In concluzie, sunt foarte multumit, iar in acelasi timp bucuros de acest joc, in timpul liber cand sunt plictisit si nu am ce face, intru pe acest joc si imi schimba dispozitia in bine, ma distrez, mai ales cand joc alaturi de prietenii mei si, de asemenea, cu ajutorul acestui joc mi-am facut cativa „prieteni virtuali” cu care mai vorbesc cu ei pe Skype. Jocul merita achizitionat, pretul de 30 euro nu mi se pare exagerat.

Voi ce parere aveti de acest joc?