Imi place la nebunie zacusca cu ghebe....si cum am primit o punga de ghebe, m-am hotarat sa fac o portie de zacusca.

Eu mi-am simplificat putin viata si am dat toate legumele prin robot.1. Am copt ardeii, i-am curatat de coaja si samburi si apoi i-am dat prin robot.

Am lasat deoparte. 2. Am curatat morcovi si ceapa. Am dat-o pe ribot si am pus-o la calit cu jumatate din cantitatea de ulei. 3. Dupa 10 minute am adaugat si morcovii; dati pe robot si am lasat la foc potrivit pana s-a inmuiat morcovul.

Amestecand din cand in cand.

Am pus si restul de ulei.4. Am pus ardeiul, apoi ghebele decongelate, scurse di date prin robot.

Am amestecat, am pus frunze de dafin si am lasat sa fiarba l A foc mic o ora.5. Am pus bulionul, amestecand bine si am lasat la foc mic pana uleiul s-a ridicat la suprafata.

An amestecat dun cand in cand sa nu se prinda.6. Am pus in borcane curate si uscate, zacusca fierbinte si le-am acoperit cu prosoape pana s-au racit.

Pofta buna!!!!Daca nu aveti robot de bucatarie puteti toca legumele si cu un cutit. Puteti pune bulion si mai mult, depinde cat de rosu va place.