Intr-o cratita de pamant, se inazeste uleiul si se rumeneste capatana de usturoi intreaga, se scoate si in acelasi ulei se prajesc cartofii taiati rondele nu foarte subtiri. Se scot si in acelasi ulei, se prajeste carnea, si carnaciorii subtiri taiati bucati. Se adauga garbanzos ( care sunt ca boabele de porumb, dar mai mari putin ), supa unde am dizolvat bulionul si colorantul si orezul. Deasupra se pun rondelele de cartofi frumos ornamentate, peste ele se pun rosiile taiate felii, iar la mijoc se pune capatana de usturoi. Totul se pune la cuptor 20-25 minute la foc potrivit (180 ) pana scade toata supa si se fierbe orezul fara sa se lipeasca boabele intre ele,dar sa fie bine facute. Inainte sa se serveasca este indicat sa se lase sa se odihneasca cam 15 minute POFTA BUNA !Intr-o cratita de pamant, se inazeste uleiul si se rumeneste capatana de usturoi intreaga, se scoate si in acelasi ulei se prajesc cartofii taiati rondele nu foarte subtiri. Se scot si in acelasi ulei, se prajeste carnea, si carnaciorii subtiri taiati bucati. Se adauga garbanzos ( care sunt ca boabele de porumb, dar mai mari putin ), supa unde am dizolvat bulionul si colorantul si orezul. Deasupra se pun rondelele de cartofi frumos ornamentate, peste ele se pun rosiile taiate felii, iar la mijoc se pune capatana de usturoi. Totul se pune la cuptor 20-25 minute la foc potrivit (180 ) pana scade toata supa si se fierbe orezul fara sa se lipeasca boabele intre ele,dar sa fie bine facute. Inainte sa se serveasca este indicat sa se lase sa se odihneasca cam 15 minute POFTA BUNA !Se poate face foarte bine si fara garbanzos. Cine ii poate gasi si vea sa ii foloseasca, sunt indicati cei de la borcan (ca sunt gata fierti) sau cei uscati se fierb cu o zi inainte. (e mai comod) Este indicat un vin rosu nobil, la 17 temperatura.