Incalzim cuptorul la 160 gr. C electric sau 140 pe gaz. Ungem cu unt si tapetam cu foaie de pergament o forma de cozonac. Punem aluatul in vasul unui mixer si il framantam pana capata consistenta untului de arahide. Acest aluat se aseaza pe fundul formei de cozonac. Amestecam branza cu vanilia si zaharul pana obtinem o pasta fina apoi incorporam faina si ouale. Turnam acest amestec peste aluatul din tava si nivelam cu o spatula. Coacem pentru aproximativ o ora pana ce este aproape gata si usor aramiu pe margini. Lasam sa se raceasca apoi il dam la frigider pana se raceste complet. In timp ce prajitura este la frigider punem zaharul pentru topping intr-o tigaie si dam la foc mare pentru al carameliza. Adaugam ciresele si le calim in zahar vreo 3-4 minute pana devin lipicioase si si-au lasat destul suc dar nu s-au inmuiat complet. Lasam sa se raceasca apoi le punem la scurs. Sucul ramas il punem inapoi in tigaie si il lasam pe flacara pana se reduce la jumatate si devine gros. Lasam sa se raceasca. Pentru a servi desprindem usor prajitura, o punem pe un platou. O lasam la temperatura camerei o jumatate de ora. Chiar inainte de servire punem ciresele desupra si si turnam siropul peste cirese si apoi taiem felii. POFTA BUNA!Incalzim cuptorul la 160 gr. C electric sau 140 pe gaz. Ungem cu unt si tapetam cu foaie de pergament o forma de cozonac. Punem aluatul in vasul unui mixer si il framantam pana capata consistenta untului de arahide. Acest aluat se aseaza pe fundul formei de cozonac. Amestecam branza cu vanilia si zaharul pana obtinem o pasta fina apoi incorporam faina si ouale. Turnam acest amestec peste aluatul din tava si nivelam cu o spatula. Coacem pentru aproximativ o ora pana ce este aproape gata si usor aramiu pe margini. Lasam sa se raceasca apoi il dam la frigider pana se raceste complet. In timp ce prajitura este la frigider punem zaharul pentru topping intr-o tigaie si dam la foc mare pentru al carameliza. Adaugam ciresele si le calim in zahar vreo 3-4 minute pana devin lipicioase si si-au lasat destul suc dar nu s-au inmuiat complet. Lasam sa se raceasca apoi le punem la scurs. Sucul ramas il punem inapoi in tigaie si il lasam pe flacara pana se reduce la jumatate si devine gros. Lasam sa se raceasca. Pentru a servi desprindem usor prajitura, o punem pe un platou. O lasam la temperatura camerei o jumatate de ora. Chiar inainte de servire punem ciresele desupra si si turnam siropul peste cirese si apoi taiem felii. POFTA BUNA!