Carnea de porc- pulpa sau ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des.

Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.

Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.

Tava am introdus-o in cuptor la 220 de grade pentru 10 minute.

Cand s-a rumenit putin am scos tava si am taiat carnea feliute. Am bagat dinou la cuptor si am lasat-o pana sa fragezit bine.

Cand a fost aproape gata am pus ciupercile peste carne,usturoiul taiat feliute si lingurita de delikat.

Am mai lasat 10 minute la cuptor.

Pofta buna.

Cand furculita patrunde usor in carne, friptura este gata. Clasica friptura care merge bine cu un piure de cartofi si cu muraturi. Aceasta friptura se poate face si cu carne de vitel si e bine sa folositi carne de pe piept care are grasime. putem folosi ca arome si rozmarin. putem face si un sos de vin cu mustar.