Asezati foaia de placinta in forma,intepati din loc in loc cu o furculita, puneti deasupra o foaie de copt peste care asezati o greutate, (fasole) si coaceti 10-15 minute la 180 grade.

Intre timp feliati subtire vanata, dovlecelul si ardelul si le coaceti pe un gratar, rand pe rand, desigur si rosiile le puteti coace putin.

Tocati ceapa fin iar morcovul il dati prin razatoare. Puneti uleiul la incis si le caliti putin.

Puneti intr-un castron branza rasa, 2 oua, ceapa si morcovul calite si smantana. Se amesteca totul, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Turnati compozitia peste foaia coapta pe jumatate si asezati legumele rulate, intercaland cu rosii cherry.

Ungeti tarta cu ou batut, presarati oregano si inca putin emmentaler si coaceti la 180 grade, timp de 45 minute.

Legumele pregatite la gratar se pot taia cubulete si se pot amesteca in compozitia cu ou si smantana se pot folosi si alte legume Este absolut delicioasa si calda si rece.