Nu doar friptura de 680 de lire sterline se servește cu porția la restaurantul lui Salt Bae, ci și căldura! Renumitul bucătar turc a adoptat un sistem de economie în restaurantele sale, iar clienții mănâncă în frig
In ciuda profitului urias inregistrat in ultima perioada, managerii Nusr-Et steakhouse, localul din incinta Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mancarurile sale scumpe friptura wagyu de 680 de lire sterline au transmis ca []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Bancul Zilei
9 Noiembrie
Digi24
Elena Udrea
Stiri Interne
Horoscop Zilnic
Electric Castle
Cătălina Isopescu
Teste Iq
Arhiva Fapt Divers
Brasov
Andreea Balan
Smiley
Monica Gabor
Constantin Enceanu
Europa
Andrei Dumitrescu
Bizar
Ajutor Umanitar
Viață
Stiri Externe
Activitate Vulcanica
Media
Foto&video Exclusiv
Dan Bittman
6 Iulie 2021
O Carte Pe Zi
Marius Tuca Show
Îps Pimen
Filme
Toate din STIRI