In opinia mea, crevetii nu sunt la fel de gustosi daca nu ii serviti cu un sos anume, un sos care mi-a creat dependenta prin gustul picant specific, de aceea in nici o saptamana nu uit sa gatesc niste creveti, deoarece sosul il am deja preparat si, de asemenea, stau cu nerabdarea de a-i manca.

Acest sos l-am invatat sa-l fac de la o persoana apropiata, deoarece am intrebat-o cu ce „merge” cel mai bine niste creveti, prezentandu-mi sos care-l avea deja facut, gustand putin si in acelasi timp avand o reactie pozitiva de eram in stare sa-i cumpar acel sos, insa mi-a prezentat ce ingrediente sa cumpar, unele fiind putin mai costisitoare decat celelalte si anume anumite sosuri pentru a da gust mai bun, precum sosul Worcestershire si sosul Tabasco.

Eu cred ca acest sos merita incercat in cazul in care faceti parte din categoria de oameni ce mananca mult creveti, pentru ca veti simti diferenta si cu siguranta va fi un sos care nu va fi dat uitarii mult timp inainte de catre voi, cel putin asa consider eu.

Ingrediente:
- 6 linguri maioneza din iaurt
- 1 lingura Ketchup
- 1 lingura sos picant
- ½ lingurita mustar Dijon
- ¼ lingurita pudra de usturoi
- ½ lingurita sos Worcestershire
- 1 lingurita sos Tabasco
- sucul de la o jumatate de lamaie

In concluzie, acest sos este foarte usor de preparat, doar trebuie sa fie amestecate toate ingredientele corespunzator si sosul este gata, insa dupa ce le-ati amestecat este necesar sa tineti putin timp sosul in frigider. Deci, va recomand cu incredere sa incercati acest sos si, bineinteles, nu veti fi deloc dezamagiti de gustul acestuia, deoarece va spun din propria experienta ca fara acest sos, crevetii nu ar fi la fel de buni.

Voi ce parere aveti de acest sos picant?

Pentru alte retete culinare delicioase vedeti aici