Square Enix a dezvaluit ca Marvel sAvengers, jocul aflat in dezvoltare in cadrul studioului Crystal Dynamics, va beneficia si de o serie de editii speciale. Astfel, pe langa versiunea standard, cei interesati vor putea opta pentru editiile speciale Marvel sAvengers Deluxe Edition si Marvel sAvengers: Earth sMightiest Edition.

Marvel sAvengers Deluxe Edition va oferi Obsidian Outfit Pack, ce va include sase costume exclusive pentru eroii din joc, sase placute de identificare in-game si acces la joc cu trei zile mai devreme fata de editia standard.

In schimb, Marvel sAvengers: Earth sMightiest Edition a fost conceput pentru colectionari si va include o statueta de 12 a eroului Captain America, toate bonusurile din Deluxe Edition, dar si o carcasa metalica de tip SteelBook, o figurina Hulk de tip bobblehead , un breloc cu ciocanul Mjolnir al lui Thor, catarama centurii lui Black Widow, planurile prototipului Iron Man, insigna onofirica de Avenger a Kamalei Khan, o fotografie de grup comemorativa a intregului grup Avengers, precum si acces la joc cu trei zile mai devreme.

Daca alegeti sa plasati o precomanda pentru oricare dintre aceste editii ale jocului Marvel sAvengers, veti primi acces garantat la sesiunea de testare beta a jocului, ce va avea loc inainte de lansare. Mai mult, cei care opteaza pentru o precomanda de pe PlayStation Store vor primi cateva bonusuri suplimentare, cum ar fi un emote Ms. Marvel Talk to the Hand si o tema dinamica Marvel sAvengers: Hex Pattern Logo pentru interfata consolei PS4.

Marvel sAvengers urmeaza sa fie lansat pe 4 septembrie 2020, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC si Google Stadia. Articol original Marvel sAvengers trailer nou, editii speciale si start pentru precomenzi, de pe site-ul go4games.ro