Epic Games Store continua sa ofere jocuri gratuite, pentru aceasta saptamana listand doua astfel de titluri: pana pe 27 februarie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC Assassin sCreed: Syndicate si Faeria.

Actiunea din Assassin sCreed: Syndicate are loc in Londra, in a doua parte a secolului al XIX-lea, in plina revolutie industriala. In prim plan se afla fratii asasini Jacob Frye si Evie Frye, ambele personaje fiind jucabile, pe umerii carora cade sarcina de a elibera populatia asuprita de fortele templiere conduse de Crawford Starrick.

In schimb, Faeria este un titlu de strategie bazat pe carti de joc. Pentru a iesi invingatori in bataliile din Faeria, trebuie sa va construiti propriul pachet de carti de joc, cu ajutorul carora veti putea chiar sa mutati muntii din loc, sa dati nastere padurilor si lacurilor sau sa va folositi de nisipul din desert. Producatorii promit, de asemenea, ca puteti colectiona toate cele 300 de carti din joc in mai putin de 50 de ore.

Assassin sCreed: Syndicate poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 27 februarie 2020, accesand acest link aici apasand butonul marcat See Editions si apoi selectand Get din dreptul editiei de baza a jocului. Pentru Faeria, repetati acesti pasi folosind link-ul aici Articol original Assassin sCreed: Syndicate si Faeria, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro