Pentru a fi capabil, intr-o galaxie departe, departe, juca pentru a chema fiinte din dimensiuni diferite, si le solicita sa participe in flux a unui turneu major pentru ASPIRABOL, cel mai mare simt de sport de la peste tot in multivers!Recompensa pentru a castiga? Esti liber sa te intorci acasa.

In Aspirabol, scopul este de a inscrie in poarta adversarului, dar numai prin utilizarea capacitatilor de impingere si tragere de aspirator portabil! Echipa care face cel mai mare numar de goluri in timpul unui meci este castigatorul.

Caracteristici:Fast-paced si gameplay-ul inovator!Sari, apoi arunca mingea in poarta in jocuri, care sunt dinamice, interesante si inovatoare!Joaca la nivel local cu prietenii tai!!!Joaca jocuri de 1v1 sau 2v2 cu prietenii lor si, in acelasi timp, folosind comenzile pentru PS4!Jocuri Competitive!Iesi acolo si sa concureze cu prietenii tai pentru a vedea cine este adevaratul stapan al Aspirabol!Cu personaje iconice si este destul de entuziasmat despre asta!Puteti alege din 4 personaje iconice: Fantoma, un Robot, O broasca Testoasa, si Bunica sunt destul de entuziasmat despre asta! Credite Fabricatie Bernard H rner WillisHenri De Carvalho Arte Edward SolomonClar GavinhoHenri De Carvalho Design De Joc Madu Venancio MartinsCid OliveiraBernard H rner WillisJo o Victor Galindo, B. do Rego Programarea Rachel OlhovetchiHugo, FloridaSoarele S da Sunet de pe Felipe Paes LemeKassio Sa Ia O Privire LaCid Oliveira In Directia Problema De Design Andrew RuizDe Michelle Santiago Consiliul De Administratie Joao Vitor Trindade Un Profesor, Un Mentor Leonardo Lazarczyk Multumesc PUC-universitatea pontificala catolica din RioDepartamentul de Arta si DesignWerther Azevedo.

Lucas ThiersToate playtesters!