Luna Rhapsody este o supravietuire bazate pe joc de aventura de actiune in vena de the Legend of Zelda si Resident Evil cu lumina JRPG elemente.

Va rugam sa retineti acest demo nu este stabilit la inceputul de joc completa si nu explica de mult pe cum sa joace. Cand ai gasit un punct de salvare asigurati-va ca pentru a verifica afara de functiile pe deplin. Apasati ESC in joc pentru a vizualiza starea dvs. si de a schimba setarile. De asemenea, va rugam sa retineti acest joc contine grele violenta si continut sexual si nu este recomandata pentru publicul tanar sau medii de lucru.

Acest joc necesita un interval rezonabil de PC-uri moderne cu DirectX 11 pentru a rula corect.

Controalele implicite(Poate fi schimbat in meniul de optiuni de joc):Tastele Sageata: MutaZ: Utilizati arma/comutator pentru ultima arma meleeX: element de UtilizareC: Salt/InteractionaV: Slide atac/Divekick(Tineti sa se tarasca)Spatiu: Aim/comutator pentru ultima arma de focA/D: Ciclu de armeW/S: Ciclu de articoleESC: Vizualizare stareEnter: Vezi harta(nu vezi nimic pentru ca de cele mai multe demo)Va rog sa-mi spuneti de orice bug-uri sau probleme in comentarii._____________________________________________________________________________Sunt pe Twitter uneori: Kosmic aici pe Forum pe TIG care are mai multe informatii pe joc: aici devlog unde am posta opera de arta: aici sonora de credit pentru a MisfitChris: aici