Proto-Tales: The Perfect ShotEnglezaOpri un jaf la o banca si de a salva ostaticii, cu o cantitate limitata de gloante. Ia cat mai multi hoti ca tine poate cu fotografia perfecta. Dar, fii atent, gloantele vor ricosa si face rani civili sau te ucide din greseala.

Proto-acestea sunt proiecte facute de MoonTales in Unitate cu scopul de a testa o idee. Acestea sunt disponibile gratuit si sunt eliberate pe o baza saptamanala. Acestea pot fi dezvoltate in continuare, in viitor, ca un joc sau ca pe o noua versiune a Proto-Poveste.

SpaniolaOpri jaful de la banca si salveaza ostaticii, cu un numar limitat de munitie. Neutralizeaza cantitate mai mare de nave cu fotografia perfecta. Dar, fii atent, gloantele sunt de gand sa sari si te poate rani civili sau ucide din greseala.

Proto-Acestea sunt proiecte facute de MoonTales in Unitate cu scopul de a testa o idee. Sunt disponibile gratuit si sunt publicate pe o baza saptamanala. Poate fi dezvoltat in viitor ca un joc complet sau o noua versiune a Proto-Poveste.