Borderlands 3 a fost unul dintre hiturile anului trecut, fiind unul dintre cele mai apreciate si jucate titluri din toamna, atunci cand si-a facut aparitia pe PC, PlayStation 4 si Xbox One. In ciuda acestui succes, jocul celor de la Gearbox Software a avut de suferit de pe urma conflictului deschis dintre Steam si Epic Games Store, versiunea pentru PC a lui Boderlands 3 fiind disponibila, in exclusivitate, prin intermediul platformei celor de la Epic Games.

Iata insa ca aceasta perioada de exclusivitate, de numai jumatate de an, este pe cale sa expire, 2K Games si Gearbox Software anuntand ca Borderlands 3 urmeaza sa fie lansat si prin intermediul Steam, aceasta editie a jocului fiind asteptata pe 13 martie 2020.

Sfarsitul lunii viitoare va aduce si un nou pachet DLC pentru Borderlands 3 Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock , ce urmeaza sa-si faca aparitia pe 26 martie.

Nu in ultimul rand, toti posesorii jocului Borderlands 3 urmeaza sa primeasca continut nou in aceasta primavara: in aprilie, va fi oferit modul de joc Mayhem Mode 2.0, precum si event-ul Revenge of the Cartels, in timp ce in luna mai isi va face aparitia cel de-al doilea event de tip Takedown Guardian Takedown , acesta promitand provocari noi chiar si pentru cei mai experimentati jucatori.

Borderlands 3 este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One si PC (Epic Games Store). Editia pentru Steam va fi lansata pe 13 martie 2020. Articol original Borderlands 3 va fi lansat si prin intermediul Steam, de pe site-ul go4games.ro