Aceasta este cea de-a 12 harta a acestei serii baieti. Exista unele lucruri noi in aceasta harta mai ales 1 caracteristica noua, 3 articole noi, imbunatatite ecran pauza si Subtire Baldi va mai spawn pe liber modul de functionare. Distreaza-te baieti.

Amintiti-va ca puteti continua aceasta serie de gand. Cititi aceasta inscriere regula aici: aici mai multe harti voi mi l-a trimis, mai mult seria va merge mai departe.

Despre modding mea Baldi baza harti aleatorii serie:Deci, baieti. Inca de cand am vazut primul mod al meu de harta personalizata, vreau doar sa va spun despre modding meu harta personalizata. Ei bine puteti mod obiceiul meu harta, dar doar amintiti-va pentru a da un credit de la mine pentru harta personalizata bine? altfel s-ar putea crede ca ai facut o harta personalizata si nu se va termina bine pentru tine deci, amintiti-va ca bine?Credite:Paulor94 - Harta creatoruluimystman12 - creatorul Original al Baldi de bazaG-Rex Studio - proprietarul Baldi modelKayipKux - Harta ideeTheBaldiModder452 - a Facut unele postere, texturi si ecran de incarcare si sfaturi, noi Subtire Baldi spritesZerra1010Zarra - a Facut unele ecrane de incarcare si sfaturiFilename3 - ecran de Incarcare inspiratie si unele script-ul sunt de la elMariiBound2003 - a Facut Marii si Gifttany caractere si suneteJohnBB06 - a Facut noua BAL_MainMenu voceRealT5mpler - Numpad tutorialMrDrnose - proprietarul Laura spriterapparep lol - Minimap ideeredracer2006, Leox08, grumpytristanM, loler1232, Suns1202, Momotron23, cheggie si colyderp2 - proprietarul de toate chalkface sprite, care apare pe tabl Fantezie-grafica - a Facut Grafica Fantezie caracterLoskythecopydog77 - proprietarul de caractere din Losky poster