Salutari Space MarineSpace Marines este un joc facut pentru 7drl provocare. E oexperimentul de echipa de mecanici, fara tam-tam de a controla fiecareunitate, unul cate unul.

Tu controlezi un spatiu marin la un moment dat, mutandu-le cu tastaturasau tastele sageata. Puteti schimba focalizarea la orice marin in echipamoment doriti.

Un puscas marin poate fi pus in overwatch modul. Ceea ce inseamna ca va primi unlovitura libera de la fiecare inamic care se misca in linia lor de vedere. Astaeste principala metoda de atac si de aparare. Este important sapozitia marines sa se sprijine reciproc, mai overwatchfotografii veti obtine mai multe daune pe care le face.

Aveti grija sa nu pentru a obtine intr-o lupta stransa. Inamicii au moarteaproape atacuri.

ControaleTastatura sau tastele sageata pentru a controla miscarea si directia deactive Space Marine. Puscasii marini pot muta doar inainte sau transforma.

Tineti apasata tasta shift in timp ce se deplaseaza pentru a bombarda. Strafing ia de doua ori la fel de mult camiscarea regulata.

Apasati cheile pentru a comuta active SpatiuMarin.

Apasati o - cheie pentru a activa/dezactiva overwatch pe spatiu activmarin. Inamicul pot auzi focuri de arma, asa ca poate doriti sadezactivati-l pentru a evita detectarea.

Apasati bara de spatiu pentru a permite inspectia cursorul. Mutacursorul cu tastatura sau tastele sageata pentru a obtine informatii despre dvs.imprejurimi.