Studioul romanesc Alien Pixel Studios revine cu un update semnificativ referitor la jocul Unbound: Worlds Apart, a carui finantare a fost asigurata prin intermediul unei campanii desfasurate prin intermediul Kickstarter. Astfel, in primavara anului trecut, cei de la Alien Pixel Studios au obtinut nu mai putin de 41000 de dolari americani, semnificativ mai mult decat obiectivul de 25000 de dolari pe care si-l propusesera initial.

La baza acestei campanii pe Kickstarter a stat o versiune demo a jocului Unbound: Worlds Apart, pe care doritorii au putut-o incerca in mod gratuit inainte de a contribui financiar. Conform celor de la Alien Pixel Studios, acest demo a fost primit foarte bine de public, feedback-ul pozitiv fiind reflectat si de fondurile stranse cu ajutorul acestei campanii.

Totusi, de-a lungul procesului de dezvoltare, Unbound: Worlds Apart a evoluat foarte mult, iar nivelurile incluse in cadrul acestui demo nu mai sunt prezente si in editia actuala a jocului. Astfel, s-a luat decizia lansarii gratuite a unui joc separat, Unbound: Worlds Apart Prologue, o versiune finisata si adaugita a demo-ului initial, conceputa, dupa cum lasa de inteles si numele, drept un prolog pentru povestea variantei finale a Unbound: Worlds Apart. Astfel,...