Ctrl+Alt+Reset este o platforma de joc 2d cu nivele de dificultate in crestere. Personajul principal este un microcip in masura sa re-seta un circuit care a scurtcircuitat. In scopul de a face circuitul lucra din nou eroul nostru are nevoie pentru a ajunge la placa de baza printr-o lume de componente electrice.

Sansa de a termina fiecare nivel de joc este limitat de cadrul in sine orizontale ale caror frontiere primi inguste si ingusta. Orizontala in scadere fata de centrul de cadru poate fi resetat folosind o combinatie de taste, se arata pe partea de sus-stanga, care este generat la fiecare 5 secunde.

Ca dreptul de accidente vasculare cerebrale-cheie sunt presate cadru reface granitele sale, dar odata ce resetare a avut loc la marginile orizontale incepe sa curga de doua ori mai repede fata de cadrul centrului, in scadere timpul ramas pentru a finaliza nivel.

Frontierele nu numai masca zona de joc, dar sunt, de asemenea, elemente de caracter pot juca cu cat acestea pot fi platforme. In timpul gameplay-ul si alte componente electrice popula ecran si va aparea pentru a va ajuta sa scor sau alternativ impiedica in fuga spre poarta. Fiti atenti sa nu fi fost zdrobit!Controale:- TASTELE SAGEATA pentru a muta caracterul.- Apasati combinatia pe partea de sus-stanga pentru a reseta apasati.- 1 reseta nivelul.- 2-mut.

Credite:Am facut totul de la zero pentru acest blocaj.

Efecte de sunet facute cu Bfxr si freesound.org.

Muzica de fundal de Playonloop.

Acesta a fost primul meu joc am creat vreodata.

Un joc facut de Riccardo Todaro.