2K Games si studioul Firaxis au dezvaluit XCOM: Chimera Squad, un nou joc de sine statator al seriei XCOM, ce urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare pentru PC.

Actiunea din XCOM: Chimera Squad va avea loc la cinci ani dupa evenimentele din XCOM 2, oamenii, hibrizii si extraterestrii traind acum in armonie si pace pe Pamant. Insa eforturile de a crea o noua civilizatie multi-rasiala nu sunt pe placul tuturor, City 31, un veritabil model al pacii si colaborarii de dupa razboi, fiind tinta mai multor grupari radicale. Impotriva acestora se ridica Chimera Squad, o forta de elita formata din agenti oameni, hibrizi si extraterestri, ce vor fi nevoiti sa colaboreze pentru a invinge aceasta noua amenintare.

In ceea ce priveste gameplay-ul din XCOM: Chimera Squad, jucatorii vor avea la dispozitie 11 agenti unici, cu propriile personalitati si abilitati tactice, acestia urmand sa fie impartiti in clase specializate, dar si complementare. Astfel, cuplarea agentilor din clase complementare va permite executarea unor manevre...