Trustul de presa Future Publishing intentioneaza sa umple parte din golul lasat de anularea editiei E3 din acest an. Cu experienta acumulata in ultimii ani prin organizarea PC Gaming Show, o prezentare dedicata jocurilor de PC realizata de PC Gamer (publicatie din cadrul trustului), Future Publishing este pe cale sa faca un nou pas in acest domeniu, anuntand Future Games Show.

Future Games Show va fi, la randul sau, o prezentare digitala menita sa gazduiasca anunturi legate de jocurile ce vor aparea in 2020 sau mai tarziu, pregatind terenul astfel pentru lansarea consolelor de noua generatie PlayStation 5 si Xbox Series X, asteptate in iarna acestui an.

Prezentarea Future Games Show ar urma sa se intinda pe durata unei ore si sa contina anunturi noi, trailere exclusive, precum si demonstratii extinse pentru jocuri AAA si indie, atat pentru consolele actuale si cele de generatie viitoare, precum si pentru mobile sau platforme de game streaming (precum Google Stadia, spre exemplu).

Future Games Show va avea loc in cursul lunii iunie 2020, in saptamana in care ar fi urmat sa se desfasoare E3 2020 (8 - 14 iunie) si va fi realizat si transmis de GamesRadar, urmand sa poata fi urmarit si prin intermediul platformelor de streaming uzuale, precum Twitch sau YouTube. Articol original Future Games Show, o noua prezentare ce va incerca sa suplineasca lipsa E3 2020, de pe site-ul go4games.ro