In cazul in care nu ati reusit sa le obtineti in cursul lunii aprilie, Ubisoft revine si ofera din nou, pentru o perioada limitata, trei jocuri gratuite pentru PC: Assassin sCreed II, Child of Light si Rayman Legends. Acestea pot fi revendicate in mod gratuit pana pe 5 mai 2020 (la ora 21:00), iar apoi vor putea fi descarcate si jucate oricand doriti prin intermediul Uplay.

Assassin sCreed II este probabil cel mai apreciat joc Assassin sCreed, fiind primul titlu al seriei in care jucatorii fac cunostinta cu unul dintre cei mai iubiti protagonisti Ezio Auditore da Firenze. Jucatorii il vor acompania pe tanarul erou in misiunea sa de razbunare impotriva Cavalerilor Templieri care i-au ucis familia. Pe parcursul povestii, Ezio se alatura ordinului asasinilor, oferindu-va ocazia de a explora intregi orase emblematice ale Italiei, precum Florenta si Venetia.

Child of Light este un RPG clasic cu o prezentare 2D, plina de farmec si inocenta, ce aminteste de povestile copilariei. Jocul relateaza aventurile...