Publisher-ul Private Division, o divizie a Take-Two Interactive, alaturi de studioul V1 Interactive, au anuntat ca Disintegration, jocul de debut al echipei independente conduse de Marcus Lehto (co-creatorul Halo), va fi lansat pe 16 iunie 2020, in versiuni pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One.

Cei care opteaza pentru plasarea unei precomenzi pentru Disintegration vor beneficia de continut cosmetic bonus disponibil in componenta multiplayer a jocului: Lost Ronin Midnight, un crew skin unic, emote-ul Flex, atasamentul de Gravycicle, Disintegration Medal si un banner animat unic pentru fiecare platforma. In acest moment, precomenzile pentru Disintegration sunt disponibile la pretul de 49,99 pentru Xbox One si pentru PC, prin intermediul Steam.

Disintegration este un shooter SF, care adauga gameplay-ului clasic de FPS elemente de tactica in timp real, pentru a oferi o experienta proaspata. Intr-o lume sfasiata de foamete si cu resurse decimate, aflata la un pas de distrugerea completa, omenirea a dezvoltat o solutie radicala pentru a putea supravietui. Denumita Integration, acest procedeu presupune transferul constiintei umane intr-un corp robotic. Rayonne, o grupare militara deosebit de agresiva, incearca sa profite de acest haos si sa-si consolideze pozitia prin supunerea intregii umanitati la acest...