Printr-o miscare surprinzatoare, Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios au dezvaluit Mortal Kombat 11: Aftermath, un expansion oficial pentru Mortal Kombat 11. De aceasta data, nu vom avea de-a face cu o simpla colectie de personaje jucabile noi, Aftermath fiind conceput drept o poveste care sa continue Story Mode-ul din jocul original. In cadrul acesteia, isi vor face din nou aparitia luptatori clasici din seria Mortal Kombat (actorul Cary-Hiroyuki Tagawa revine in rolul lui Shang Tsung).

Dintre acestia, merita amintiti Fujin (aparut pentru prima oara in Mortal Kombat 4) si Sheeva (aparuta pentru prima data in Mortal Kombat 3), care se vor alatura distributiei de personaje jucabile din Mortal Kombat 11 si DLC-urile acestuia. In plus, pe langa acesti doi luptatori, in Aftermath vom avea parte din nou de un personaj invitat in universul Mortal Kombat: Robocop.

Pe langa noile capitole din poveste si cele trei personaje suplimentare, Aftermath va aduce si trei noi pachete de skin-uri suplimentare pentru luptatorii deja existenti, insa acestea isi vor face...