Aici veti putea urmari in direct, pe 7 mai 2020, incepand cu 18:00 (ora Romaniei), editia speciala a show-ului Inside Xbox in cadrul careia Microsoft urmeaza sa prezinte primele jocuri dedicate viitoarei generatii de console Xbox Series X.

Pe parcursul acestui episod Inside Xbox, va prezenta titluri next-gen dezvoltate de publisherii third party pentru Xbox Series X, precum si anunturi si trailere noi. Assassin sCreed Valhalla va fi unul dintre titlurile ce nu vor lipsi din cadrul acestui show.

Toate jocurile ce urmeaza sa fie prezentate vor folosi tehnologia Smart Delivery, care va permite accesul la acelasi joc pe diferite generatii de platforme Xbox (gama Xbox One sau Xbox Series X) cu o singura achizitie a acelui titlu, si vor beneficia de optimizari pentru Xbox Series X, ce vor oferi rezolutie 4K, framerate-uri de pana la 120 de cadre pe secunda, ray tracing accelerat la nivel hardware, timpi de incarcare redusi si multe altele.

Consola Xbox Series X este asteptata pe piata in sezonul sarbatorilor de iarna din 2020. Articol original Urmariti in direct prezentarea primelor jocuri next-gen pentru Xbox Series X, de pe site-ul go4games.ro