Se pare ca Epic Games Store a inceput sa ofere inapoi o parte din banii cheltuiti de clienti pe jocurile comercializate la pret complet ce fac sau au facut insa parte dintr-o promotie.

Desi Epic Games nu a anuntat inca oficial aceasta facilitate, compania a inceput sa trimita mail-uri cu acest anunt celor care au achizitionat jocuri la preturi complete inainte de startul campaniei Epic Mega Sale, ce ofera numeroase titluri la preturi reduse, precum si vouchere de reduceri suplimentare.

Un astfel de exemplu este cel al lui Joshua Boggs, cofondatorul Studio Mayday, acesta primind un astfel de mesaj ce informeaza ca pretul pentru unul dintre jocurile pe care le-ati achizitionat recent a fost scazut, asadar va returnam fondurile aferente acestei diferente de pret .

Whoa whoa what?! I ve clearly been around for too long because I find this refund for a discount I missed on the @EpicGames store absolutely mind blowingly generous. This is incredible? pic.twitter.com/eHfcus5E0K Joshua Boggs (@jboggsie) May 15, 2020Aceasta nu ar fi singura decizie pro-clienti pe care Epic Games a luat-o in ultima vreme. Spre exemplu, la inceputul anului, termenii si conditiile...