Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios au publicat doua trailere noi pentru Mortal Kombat 11: Aftermath, prezentand cateva dintre noutatile pe care le va aduce acest expansion pentru Mortal Kombat 11.

In primul rand, este vorba despre Friendship-uri, altenativele non-violente la obisnuitele fatalitati, care revin in cadrul seriei Mortal Kombat dupa o absenta indelungata. Chiar daca sunt prezentate sub umbrela noului expansion Aftermath, acestea vor fi disponibile si in jocul de baza, prin intermediul unui update gratuit pentru Mortal Kombat 11, ce va fi lansat concomitent cu noul expansion.

Nu in ultimul rand, in secventele de mai jos il puteti admira pe Fujin, unul dintre cei trei luptatori noi din expansion-ul Aftermath, alaturi de Sheeva si Robocop.

Aftermath promite sa nu fie doar o simpla colectie de personaje noi, expansion-ul fiind conceput drept o continuare a povestii din Mortal Kombat 11. In cadrul acesteia, isi vor face aparitia si alti luptatori clasici din seria Mortal Kombat (actorul Cary-Hiroyuki Tagawa revine in rolul lui Shang Tsung).

Pe langa noile capitole din poveste si cele trei personaje suplimentare, Aftermath va aduce si trei noi...