Dupa cum au anuntat in cursul saptamanii trecute, cei de la 2K Games au revenit cu detalii referitoare la noul pachet Mafia Trilogy. Din pacate pentru publisher, multe dintre surprize fusesera deja dezvaluite de informatiile scapate pe Microsoft Store.

Astfel, Mafia Trilogy este un pachet ce reuneste editii Definitive ale tuturor celor trei jocuri Mafia. In timp ce Mafia III Definitive Edition este acelasi joc pe care am avut ocazia sa-l incercam in 2016, cu toate update-urile si DLC-urile incluse, Mafia II Definitive Edition este o versiune remasterizata a titlului lansat de 2K Czech in 2010, cu suport pentru rezolutie 4K si elemente grafice imbunatatite, precum si toate pachetele DLC incluse.

Atat Mafia II Definitive Edition, cat si Mafia III Definitive Edition, sunt disponibile chiar acum, in variante pentru PC (Steam), PlayStation 4 si Xbox One. Cei care detin deja Mafia II pe Steam vor primi noua versiune Definitive Edition in mod gratuit. Cei care detin deja Mafia III pe Steam, PlayStation 4 sau Xbox One vor primi gratuit update-ul la Mafia III Definitive Edition.

Adevarata vedeta a pachetului Mafia Trilogy va fi insa Mafia Definitive Edition, un remake complet al primului joc din serie. Acesta este realizat...