Magie pentru sanatatea voastra!Din 2009 de cand am devenit vegetariana si am descoperit aceasta licoare magica, n-a trecut zi sa nu ma bucur de ea si sa o prepar si pentru cei dragi! Fie ca puneti citrice sau fructe de sezon, sau chiar din gradina locala, combinatiile pot fi atat de variate si foarte reusite, cu un gust delicios. Aveti nevoie doar de un blender foarte bun, eu am un Vitamix pe care-l iubesc!Deci smoothie by Ruxy, pe care vi-l recomand din toata inima!. M-am gandit ca nu v-am daruit reteta mea pana acum....

Se taie felia de ananas, se scoate miezul si se pune in blender.

Se storc la storcatorul de citrice portocalele si rodiile, iar zeama lor se pune in blender peste ananas, se adauga bananele, fructele de padure, si restul ingredientelor.

Se mixeaza si apoi se strecoara prin sita.

Este bine sa-l beti imediat sau daca nu, sa-l tineti la frigider si sa-l consumati pana seara.

Mai puteti adauga mango, papaya, fructul pasiunii Vara bucurati-va de caise si piersici, impreuna cu ingredientele de mai sus Salata si spanacul nu schimba gustul sucului, in schimb daca veti pune alte frunze va trebui sa-l testati mai ales daca aveti mici mofturosi. Puteti renunta la frunzele verzi daca nu va place ideea...si tot va fi bine!