Din categoria,ce am prin frigider,ce am achizitionat de la Targul de Bunatati,ce pot face rapid,sa fie si gustos si satios......si habar nu aveam cum sa-i zic chestiei asteia,noroc cu Merisor,ca m-a inspirat.....

Curatam de coaja cartofii,ii spalamn si ii taiem cubulete.

Ii punem la fiert in apa cu sare,cca 20 min.

Separat taiem carnatul si pastrama . Ceapa o curatam si o taiem solzisori si o punem la calit in ulei incins,peste ceapa punem cartofii,care au fiert cca 20 min. Ii lasam sa se caleasca 1 min,apoi amestecam si carnatul si pastrama.

Separat batem ouale bine,adaugam,sare,piper,smantana si cascavalul taiat mai mare.

Intr-un vas de ceramica punem compozitia din tuci,peste care turnam amestecul d eou,smantana si cascaval.dam tava la cuptorul preincalzit,pentru cca 30 min,pana se rumeneste deasupra si obtinem o crusta aurie. Am servit cu smatana,cine a dorit...eu nu,era suficienta smantana din compozitie,dar eu sunt mai carcotasa-pretentioasa.....