Detalii Tort Improvizatie
Am facut din piscoturi de sampanie, sirop caramel si crema pasticiera un tort, iar deasupra ciocolata si stafide, foarte rapid. Crema pasticiera: se amesteca galbenusurile cu laptele, sarea, zaharul si faina intr-un vas, se pune pe fac amestecandu-se continu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat se da de pe foc si se adauga 50 gr unt sau margarina si se amesteca din cand in cand sa nu faca crusta pana se raceste.
Am facut din piscoturi de sampanie, sirop caramel si crema pasticiera un tort, iar deasupra ciocolata si stafide, foarte rapid. Crema pasticiera: se amesteca galbenusurile cu laptele, sarea, zaharul si faina intr-un vas, se pune pe fac amestecandu-se continu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat se da de pe foc si se adauga 50 gr unt sau margarina si se amesteca din cand in cand sa nu faca crusta pana se raceste.