Simplu, bun si gustos! Sa faceti si voi sa va convingeti!Aluatul:Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea.

Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen.

Il punem in folie de bucatarie si il dam la frigider cat pregatim restul ingredientelor.

Umplutura:Tonul il scurgem de ulei, il punem intr-un bol si il faramitam usor cu mana.

Tocam patrunjelul verde, il amestecam cu tonul, presaram sare si piper.

Scoatem aluatul din frigider, il punem intr-o forma de tarta pe care o tapetam inainte cu hartie de copt.

Intindem aluatul spre margini cu ajutorul degetelor, facand si o mica bordura pe margini.

Il intepam cu furculita, turnam umplutura de ton si o nivelam.

Feliem mozzarella si asezam deasupra, iar peste punem feliute de masline.

Presaram ierburi de provence peste tarta.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste deasupra.

Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin la racorit si servim. Este de preferat sa o mancati calda!Pofta buna!