Ador hamburgeri si burgeri.

Azi nu stiam ce sa mancam si am decis sa fac acesti minunati hamburgeri.

Pentru snitele m-am inspirat de la Jamila Cuisine. Snitelul crocant combinat cu salata de varza si morcov ras, este absolut delicios..

Prima data preparam snitelele de pui. Peste cele 4 felii presaram piper si sare.

Le amestecam bine.

Batem 2 oua.

Trecem pe rand fiecare felie de piept de pui prin ou iar apoi prin pesmet. Repetam acest proces de 2 ori pentru fiecare felie. Incalzim uleiul intr-o oala cu peretii mai inalti. Punem feliile de pui in oala.

Eu am pus cate 2 felii. Le-am lasat cam 4-5 minute pe fiecare parte la foc mediu pana s-au rumenit. Cand sunt gata le scoatem si le punem pe hartie absorbanta.

Asa procedam pana terminam toate cele 4 felii de pui.

Pana sunt gata snitelele de pui preparam salata pentru hamburger. Taiem varza fidelute iar cei 2 morcovi ii dam pe razatoare. Presaram putina sare si piper si amestecam. Dam deoparte. La salata vom folosii si maioneza. Eu am facut maioneza dar daca nu aveti timp puteti sa o cumparati.

Pentru maioneza am fiert un ou si am folosit galbenusul fiert impreuna cu un galbenus crud. Le-am pisat cu o furculita si am pus putina sare si o lingura de mustar. Adaugam ulei putin cate putin si amestecam bine de fiecare data cand punem ulei. Am facut cam 5 linguri de maioneza dar am folosit doar 4. Turnam maioneza cu salata de varza si morcov. Amestecam bine si dam deoparte. Taiem cele patru chifle in jumatate.

Le incalzim intr-o tigaie la foc mediu. La baza punem o lingura de salata,apoi snitelul si deasupra punem 2 linguri de salata. Este un hamburger absolut delicios.

Folositi maioneza facuta de voi.

Este mult mai delicioasa decat cea cumparata.