Detalii Sanul lui Venus
Am frecat brinza ricotta ( urda ) cu zahar si vanilie ( zahar vaniliat), dupa gust. Am pus brinza la rece si am facut clatitele. Cind am termint clatitele am curatat marele de coaja si cotor si le-am taiat in bucati cit unghia. Am calit bucatile de mar in tigaia de clatite, amestecind mereu cu lingura de lemn ( atentie ca au tendinta sa se lipeasca). Aici mergea bine niste scortisoara la sfirsit ( n-am avut si deci n-am pus). Am lasat merele sa se raceasca si le-am amestecat cu brinza dulce. Intr-un castronel ( merge si cescuta sau pahar de sampanie ) am pus o clatita, am umplut cu brinza si mar si am inchis-o cu marginile care se rasfringeau inafara castronului. Am rasturnat clatita umpluta pe farfurie si i-am pus un motz de brinza ( cca 1/2 lingurita ) pe care am tinut-o deoparte special . Se servesc cite 2 intr-o farfurieAm frecat brinza ricotta ( urda ) cu zahar si vanilie ( zahar vaniliat), dupa gust. Am pus brinza la rece si am facut clatitele. Cind am termint clatitele am curatat marele de coaja si cotor si le-am taiat in bucati cit unghia. Am calit bucatile de mar in tigaia de clatite, amestecind mereu cu lingura de lemn ( atentie ca au tendinta sa se lipeasca). Aici mergea bine niste scortisoara la sfirsit ( n-am avut si deci n-am pus). Am lasat merele sa se raceasca si le-am amestecat cu brinza dulce. Intr-un castronel ( merge si cescuta sau pahar de sampanie ) am pus o clatita, am umplut cu brinza si mar si am inchis-o cu marginile care se rasfringeau inafara castronului. Am rasturnat clatita umpluta pe farfurie si i-am pus un motz de brinza ( cca 1/2 lingurita ) pe care am tinut-o deoparte special . Se servesc cite 2 intr-o farfurie Cite 2 in farfuria pudrata cu cacao !!