Tocati marunt ceapa si o inabusiti in unt, adaugati costita taiata fasii subtiri (sau crenvusti cubulete) pana cand se rumeneste putin, adaugati si mazarea. Turnati putina supa de zarzavat si fierbeti la foc potrivit totul, circa 10 -15 minute. Cand a scazut, dar nu prea mult, adaugati putina sare, lingura de faina amestecand rapid cu lingura de lemn si imediat turnati laptele fierbinte deasupra. Amestecati bine, pana cand devine o compozitie omogena, lasati la foc mai mic sa fiarba. Cum s-a ingrosat compozitia, dati deoparte si incorporati ouale, pe rand iar la sfarsit parmezanul ras si piper. Intr-o tava rotonda de diametrul 24 cm. captusita cu hartie pentru cuptor (sau unsa cu unt), intindeti foaia de foietaj, asa incat sa aiba si margine de jur imprejur. Turnati compozitia deasupra, o nivelati cu o lingura si o bagati in cuptorul incalzit, la o temperatura de 190 grade C, circa 45 minute sau pana cand vedeti ca s-a rumenit.

Tocati marunt ceapa si o inabusiti in unt, adaugati costita taiata fasii subtiri (sau crenvusti cubulete) pana cand se rumeneste putin, adaugati si mazarea. Turnati putina supa de zarzavat si fierbeti la foc potrivit totul, circa 10 -15 minute. Cand a scazut, dar nu prea mult, adaugati putina sare, lingura de faina amestecand rapid cu lingura de lemn si imediat turnati laptele fierbinte deasupra. Amestecati bine, pana cand devine o compozitie omogena, lasati la foc mai mic sa fiarba. Cum s-a ingrosat compozitia, dati deoparte si incorporati ouale, pe rand iar la sfarsit parmezanul ras si piper. Intr-o tava rotonda de diametrul 24 cm. captusita cu hartie pentru cuptor (sau unsa cu unt), intindeti foaia de foietaj, asa incat sa aiba si margine de jur imprejur. Turnati compozitia deasupra, o nivelati cu o lingura si o bagati in cuptorul incalzit, la o temperatura de 190 grade C, circa 45 minute sau pana cand vedeti ca s-a rumenit. Se serveste calduta sau rece.