Exact, pieptul de pui are si el un muschiulet, daca are porcul muschiulet de ce sa nu gasim si la piept de pui un muschiulet, de fapt doi.....in fine, sa nu mai gavarim prea mult....

Mai intai presaram sare peste muschiulet si-l lasam sa se odihneasca pana preparam crusta. Intr-un castron punem ouale, mustarul, laptele, sare si piper si omogenizam, apoi adaugam faina, amestecam bine sa nu formam cocoloase.

Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz, sa o avem pregatita. Apoi luam fiecare muschiulet, il tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina, apoi il trecem prin amestecul de ou si prin pesmet si asezam in tava de la aragaz. Procedam asa pana ce terminam muschiuletul. Dam tava la cuptorul preincalzit, reducem focul la mediu, dupa 20 min, intoarcem pe partea cealalata muschiuletii si mai lasam cca 15 min.

Am obtinut o crusta crocanta la exterior si un muschiulet suculet la interior.

Nu arata cine stie ce, dar sunt deliciosi muschiuletii astia, asa crocanti la exterior si suculenti la interior.