Pentru cina, am pregatit aceasta gustoasa tarta sarata cu legume si sunculita. Eu la aceasta reteta am folosit morcovi, vanata, zucchine, praz si ardei, dar daca nu va plac, le puteti, numai decat, inlocuii. De asemenea am folosit putina sunculita usor afumata, care ia dat o aromata inedita, de aceea, pe cat se poate, va sfatuiesc, sa nu o taiati de pe lista... acum, gata cu vorba, haideti sa va scriu reteta :) .

Legumele se curata si se taie, dupa plac.

Intr-o tigaie se pun legumele cu putin ulei de masline ( cca. 3 linguri) si se lasa la calit 2 sau 3 minute, apoi, se pune sunculita, apoi piper, se lasa la calit totul in jur de 2 minute, dupa se pun 150 ml apa si se lasa totul la fiert pana scade apa.

Pana scade apa de pe legume, se bat ouale cu putina sare, apoi se pune parmezanul si se amesteca, iar mozzarella se taie cuburi. Dupa ce a scazut apa de pe legume, se pun ouale batute cu parmezan si mozzarella si se amesteca totul bine.

Separat, se ia pachetul de pasta bris , se intinde putin cu facaletul, iar apoi se pune in tava pentru tarta.

Peste aluat se pun legumele, iar marginile se intorc putin, inspre ineriorul tartei.

Tava cu tarta se da la cuptor, pana cand marginile prind o culoare frumos aurie.

Apoi, se scoate din cuptor si se lasa la racit. Rece se poate servii! :)