Daca nu va place pulpa gatita intreaga puteti sa o taiati in bucati mai mici.

Spalam pulpa de curcan, o tamponam bine cu un servet uscat, apoi o frecam bine cu un amestec de sare,piper macinat si putina boia.

Punem pulpa intr-o tava, o stropim cu uleiul, apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit. Dupa 30 de minute, scoatem folia de aluminiu si lasam carnea in continuare stropind din cand in cand carnea cu uleiul din tava, pana se rumeneste. Cand carnea a capatat o culoare frumoasa, adaugam in tava cateii de usturoi curatat si taiati in jumatati si prazul taiat rondele subtiri. Lasam cateva minute, pana usturoiul isi elibereaza aroma si prazul incepe sa se inmoaie si adaugam sosul de rosii, sare, piper negru macinat si coaja rasa de portocale.

Cu 5 minute inainte de a fi gata punem anghinarea taiata in bucati mai mici. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra.